Quick Hjælp

Vidensdatabase er en kategoriseret samling svar til ofte stillede spørgsmål (FAQ) og artikler. Du kan læse artiklerne i denne kategori eller vælge en relevant underkategori.

Jeg har glemt min adgangskode

Løsning

Du kan nemt få en ny ved at benytte "Glemt kodeord" funktionen, som du finder via login siden på din hjemmeside.

Du kan også benytte direkte link til funktionen: [url/domæne]/login/concrete/forgot_password