Quick Hjælp

Vidensdatabase er en kategoriseret samling svar til ofte stillede spørgsmål (FAQ) og artikler. Du kan læse artiklerne i denne kategori eller vælge en relevant underkategori.

Jeg kan ikke finde opdateringer til min ATutor installation

Løsning

ATutor LCMS eksisterer ikke rigtigt længere, da Toronto Unversity ikke længere udvikler eller vedligeholder platformen og har nedlagt deres ATutor side for flere år siden.

Det anbefales at finde et andet system såfremt du stadig anvender ATutor.

ALOWEB.DK anbefaler MOODLE LMS.